Kerkblad Open Venster september

Het septembernummer van kerkblad Open Venster is verschenen met behalve de vaste rubrieken, de afscheidsmeditatie van ds. Harry Doornbos, Groeten uit Naaldwijk van onze nieuwe dominee Eibert Kok en een terugblik van Rienk Koopman die vanaf zondag 29 augustus geen voorzitter meer is van de kerkenraad.

Kerkblad Open Venster september

Klik hier om het septembernummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 7 oktober. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2021-2022.