Actueel

Kerkblad Open Venster september

Het septembernummer van kerkblad Open Venster is verschenen met behalve de vaste rubrieken, de afscheidsmeditatie van ds. Harry Doornbos, Groeten uit Naaldwijk van onze nieuwe dominee Eibert Kok en een terugblik van Rienk Koopman die vanaf zondag 29 augustus geen voorzitter meer is van de kerkenraad.

Kerkblad Open Venster september

Klik hier om het septembernummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 7 oktober. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2021-2022. 

Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug