Actueel

Kerkblad Open Venster augustus

Het thema van ons kerkblad is deze keer 'Aan tafel!'. Ds. Eibert Kok schrijft ín zijn meditatie: ‘Aan tafel!’ is komend seizoen het thema dat ons door de Protestantse Kerk wordt aangereikt. Misschien moeten we dat wel veel meer doen: samen aan tafel, mensen uitnodigen, mensen ontmoeten, contacten leggen, verbinding zoeken.' Samen met het nieuwe kerkblad is Informatieblad 2022-2023 verschenen. Bewaar het goed want alle activiteiten van het nieuwe kerkseizoen staan erin én alle gegevens van ons kerkbestuur en de wijkindeling met contactpersonen.

Kerkblad Open Venster augustus

Klik hier om het augustusnummer van Open Venster te lezen en klik hier voor het Informatieblad 2022-2023. Geeft u zich zo snel mogelijk op als u bijvoorbeeld aan het Groothuisbezoek wilt deelnemen.

De volgende Open Venster verschijnt op 6 oktober 2022. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2022-2023. 
 
Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug