Kerkblad Open Venster mei-juni 2024

In zijn meditatie schrijft ds. Eibert Kok over het feit dat op 19 april jl. het precies 450 jaar geleden was dat de classis Brielle voor het eerst bij elkaar kwam. (De naam 'classis' staat via het Latijnse calare in verband met het Griekse woord kalein dat roepen of bijeenroepen betekent. red.). Mooi om te lezen hoe de nieuwe kerkstructuur na de 80-jarige oorlog is ontstaan. Ook kunt u lezen over uiteenlopende activiteiten zoals op 16 juni feestelijke aandacht voor het jubileum van Marco 't Hart, de oecumenische wandeling op 23 juni, de aanschuiflunches op maandag in de Sjoel en niet in het minst belangrijk de informatie-avond op 27 juni over de musical Ruth: doe ook mee en geef je op!

Kerkblad Open Venster mei-juni 2024

Klik hier om het mei-juninummer van Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 29 augustusmei 2024.
Klik hier voor het rooster van kopij inleveren en verschijningsdata.