Actueel

Kerkblad Open Venster mei 2023

In het pinksternummer van ons kerkblad Open Venster schrijft ds. Eibert Kok in zijn overdenking over de onlangs overleden dichter Huub Oosterhuis die 'de liedtraditie van de kerk wel op een heel bijzondere manier heeft verrijkt met heel eigen teksten'. En dan staat Open Venster bordenvol activiteiten zoals Kerkenfestijn op zaterdag 3 juni, oecumenische wandeling op zondag 25 juni en - heel bijzonder - de openluchtkerkdienst op eerste Pinksterdag op 28 mei. Lees nog veel meer in het meinummer van Open Venster.

Kerkblad Open Venster mei 2023

Klik hier om het meinummer van Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 29 juni 2023.
Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2022-2023. 

Klik hier voor het Informatieblad 2022-2023.
 
Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug