Actueel

Kerkblad Open Venster juli

Nummer 5 van ons kerkblad Open Venster staat in het teken van de Martelaren van Gorkum. Ds. Eibert Kok schrijft hierover in zijn meditatie: Toen ik vorig jaar het beroep ontving naar Brielle, werd ik gefeliciteerd door de organist van de Adrianusparochie in mijn woonplaats Naaldwijk met de woorden: "Op naar de plaats van de heilige martelaren van Gorcum." Ik reageerde daarop dat dat wel een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Brielle is. Zijn antwoord was: "Zeker, maar de martelaren zijn voor alle christenen een mooi voorbeeld om vast te houden aan geloof." En zo is het.

Kerkblad Open Venster juli

Klik hier om het juliummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 25 augustus 2022. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2022-2023. 
 
Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug