Kerkblad Open Venster februari 2024

In het eerste nummer 2024 van ons kerkblad Open Venster leest u in de meditatie van ds. Eibert Kok dat klagen zoals in het Bijbelboek Jeremia van alle tijden is. En ... is een koster-dienst ook niet iets voor u (of jij)? Op 3 maart hoort u er meer over in het Gemeenteberaad na de morgendienst. In de Sjoel is op 8 februari de tweede avond rondom het thema Woede met ds. Marijke van Selm uit Oostvoorne. Ook zijn er weer vastenmaaltijden om te beginnen op 21 februari. Lees er alles over in de nieuwe Open Venster.

Kerkblad Open Venster februari 2024

Klik hier om het februarinummer van Open Venster te lezen en hier om het Informatieblad 2023-2024 in te zien.
N.B.
Leeskring in de 40-dagentijd gaat helaas niet door!

De volgende Open Venster verschijnt op 12 maart 2024.
Klik hier voor het rooster van kopij inleveren en verschijningsdata.