Actueel

Kerkblad Open Venster februari 2023

Het thema van het februari-nummer van ons kerkblad Open Venster is de 40-dagentijd, die net begonnen is. Een tijd van oudsher van soberheid en vasten. Ds. Eibert Kok denkt in zijn meditatie terug aan het prentenboek Rupsje nooit genoeg van Eric Carle dat hij met zijn kinderen las. Wij mensen lijken inmiddels net rupsjes nooitgenoeg die alles kaalvreten. Kan dat goed aflopen? Ook is er te lezen over de Vastenactie met deze keer steun voor de Voedselbank, uitleg over de symbolische schikkingen in de 40-dagentijd en natuurlijk is er een terugblik met foto's van de viering 30 jaar Samen op Weg.

Kerkblad Open Venster februari 2023

Klik hier om het februariummer van Open Venster te lezen en hier om de Begroting 2023 te bekijken.

De volgende Open Venster verschijnt op 30 maart 2023.
Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2022-2023. 

Klik hier voor het Informatieblad 2022-2023.
 
Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug