Actueel

Kerkblad Open Venster december

Het zal u niet verbazen dat het laatste kerkblad van dit jaar in het teken staat van Kerst. Onze huisfotograaf Joost de Koning haalde ervoor zelfs extra vroeg zijn kerststal van zolder. Daarnaast hebben engelen in Open Venster een prominente rol gekregen. De redactie wenst u gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerkblad Open Venster december

Klik hier om het decembernummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 27 januari. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2021-2022. 
 
Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug