Kerkblad Open Venster december

Het zal u niet verbazen dat het laatste kerkblad van dit jaar in het teken staat van Kerst. Onze huisfotograaf Joost de Koning haalde ervoor zelfs extra vroeg zijn kerststal van zolder. Daarnaast hebben engelen in Open Venster een prominente rol gekregen. De redactie wenst u gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Kerkblad Open Venster december

Klik hier om het decembernummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 27 januari. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2021-2022.