Vespers in de Sint-Catharijnekerk

Elke tweede zondag van de maand (zondag 12 december) is er om 16.00 uur een versper in de Sint-Catharijnekerk. De vervroegde aanvangstijd heeft te maken met de verscherpte COVID-19-regels.

Vespers in de Sint-Catharijnekerk

Het is een wens van de kerkenraad om een grotere diversiteit van Erediensten te realiseren. Daarvoor wordt een maandelijkse vesper toegevoegd. De vesper vindt plaats op iedere tweede zondag van de maand in verband met de verscherpte COVID-regels om 16.00 uur in de Sint-Cathanrijnekerk (behalve juli en augustus). De eerstvolgende keer is op zondag zondag 12 december.

De organisatie heeft de kerkenraad gegund aan de kerkmusici; zij stellen zowel de inhoud vast als ook het vragen van deelnemers. Het worden vespers van door en voor gemeenteleden en anderen. Wanneer u tijdens een Vesper wilt lezen of de gebeden wilt uitspreken, kunt zich opgeven bij de kerkmusici.
Er is bij de vesper geen voorganger. Alles wordt uitgevoerd en verzorgd door gemeenteleden. Centraal in de Orde van dienst is de Psalm, het zogenaamde Psalmengebed, de gebeden, het Magnificat en andere liederen.

Coördinatie verzorgt Willem Chr. Meyboom. Klik hier voor meer informatie en data van de vespers door het jaar heen.

Wanneer u tijdens een bepaalde Vesper wilt deelnemen kunt u zich opgeven bij:
- Marco ’t Hart, 06-53714384;
- Jan Meuleman, 06-15312932 of
- Willem Chr. Meyboom, 06-53153293.