Actueel

Kom en geniet maandagavond van beiaard- & orgelconcert

Een zomer lang kunt u wekelijks genieten van een keur aan concerten in de Sint-Catharijnekerk.

Kom en geniet maandagavond van beiaard- & orgelconcert

Beiaardconcert
Maandagavond 8 augustus geeft Hans van Heemst om 19.00 uur het wekelijkse beiaardconcert vanuit de Brielse toren met muziek van onder andere Bach, Benda en Türk. 
Belangstellenden kunnen het concert volgen op een scherm voor het Merulahuis. Een zitplaats, koffie of thee verzorgt de Culturele Commissie. De toegang is uw gift.

Orgelconcert
Daarna geeft Gerben Budding om 20.15 uur in de Catharijnekerk het wekelijkse zomerorgelconcert met muziek van eigen bodem van onder andere Sweelinck, Nieland, Welmers en Manneke. 
De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro, inclusief koffie of thee na afloop van het concert. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Een kopje koffie of thee na afloop van het concert is bij de toegangsprijs (8 euro; Vrienden van de Catharijnekerk 7 euro) inbegrepen, evenals een programmaboekje met informatie over het orgel. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. 

Zomertentoonstellingen
Twee zomerexposities zijn te bewonderen in de Catharijnekerk; steenvormen van Corrie van der Heiden en schilderijen van Christina Vaudo in de Catharijnekerk. 

Klik hier voor alle informatie over de concertseries 2022 die de jubilerende 40-jarige Culturele Commissie Sint-Catharijne organiseert.

Terug