Actueel

Kerkblad Open Venster

Het juli/augustusnummer van kerkblad Open Venster is verschenen met behalve de vaste rubrieken, de jaarrekening 2020 en in Vanuit de Kerkenraad het nieuws dat ds. Eibert Kok zondag 5 september wordt bevestigd. In de rubriek Beroep en ethiek is de webmaster en contactpersoon van Kunst en Cultuur, Carry Maria klein Gunnewiek, aan het woord.

Kerkblad Open Venster

Klik hier om het juli/augustusnummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 26 augustus. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2021-2022. 

Heeft u een persoonlijk beeld van uw 'gemeentezijn'?
We willen het kerkblad op de voorzijde en aan de binnenkant aankleden met een variatie aan beelden die staan voor ons als gemeente. Daarbij hebben we ook uw hulp nodig! We nodigen iedereen uit om uw persoonlijke beeld van gemeentezijn naar de redactie (onskerkblad@protestantsegemeentebrielle.nl) op te sturen. Dat mag van alles zijn, zolang het voor u maar betekenis heeft. 

Het mag een foto zijn, maar ook een beschrijving van een beeld als u even geen foto beschikbaar heeft; dan zoeken we daar een passende foto bij. Alvast hartelijk dank voor uw hulp en weer veel leesplezier!

Terug