Kerkblad Open Venster juli

Nummer 5 van ons kerkblad Open Venster staat in het teken van de Martelaren van Gorkum. Ds. Eibert Kok schrijft hierover in zijn meditatie: Toen ik vorig jaar het beroep ontving naar Brielle, werd ik gefeliciteerd door de organist van de Adrianusparochie in mijn woonplaats Naaldwijk met de woorden: "Op naar de plaats van de heilige martelaren van Gorcum." Ik reageerde daarop dat dat wel een zwarte bladzijde in de geschiedenis van Brielle is. Zijn antwoord was: "Zeker, maar de martelaren zijn voor alle christenen een mooi voorbeeld om vast te houden aan geloof." En zo is het.

Kerkblad Open Venster juli

Klik hier om het juliummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 25 augustus 2022. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2022-2023.