Kerkblad Open Venster

Het juli/augustusnummer van kerkblad Open Venster is verschenen met behalve de vaste rubrieken, de jaarrekening 2020 en in Vanuit de Kerkenraad het nieuws dat ds. Eibert Kok zondag 5 september wordt bevestigd. In de rubriek Beroep en ethiek is de webmaster en contactpersoon van Kunst en Cultuur, Carry Maria klein Gunnewiek, aan het woord.

Kerkblad Open Venster

Klik hier om het juli/augustusnummer van ons kerkblad Open Venster te lezen.

De volgende Open Venster verschijnt op 26 augustus. Klik hier voor de verschijningsdata van het kerkblad in seizoen 2021-2022.