Het Gesprek over 'Verlichting'

De avonden 'Het Gesprek' zijn tot nader orde uitgesteld.

De vijf avonden ‘Het Gesprek’ zijn vooralsnog doorgeschoven totdat de corona-maatregelen weer zijn versoepeld.

De plaats van samenkomst zijn van Sjoel verplaatst naar de Catharijnekerk. Zij beginnen om 20.00 uur. Het doorlopend thema is dit jaar: ‘Verlichting’. Vooraf is er koffie of thee.

Er komt na de hernieuwde start elke maand een interessante spreker op de maandagavond. We houden u via de website op de hoogte van nieuwe data.

Dr. Tjaard Barnard, Rotterdam, theoloog, voorganger van de Remonstrantse gemeente Arminiuskerk, Rotterdam zou de eerste spreker zijn.
Daarna achtereenvolgens drs. Len Lafeber, Delft, theoloog, emeritus justitiepredikant van onder andere jeugdgevangenis De Hartelborgt; drs. Gregor Rensen, Brielle publiek bestuurder, burgemeester van Brielle; drs. Peter Sanders, Brielle psychiater n.p. bij defensie en als laatste ds. Piet Schelling, schrijver, emeritus predikant Protestantse Kerk Nederland.

We hopen de gesprekken te gelegener tijd alsnog te voeren.

Informatie: Willem Chr. Meyboom, telefoon 06-53153293, e-mail 3231kc29@planet.nl