Actueel

Maandagavond 24 september het laatste orgelconcert in de serie zomerorgelconcerten 2023

Om 20.15 uur kunt u het laatste maandagavondorgelconcert van dit seizoen beluisteren in de Catharijnekerk .

Maandagavond 24 september het laatste orgelconcert in de serie zomerorgelconcerten 2023

Maandagavondorgelconcert - 20.15 uur
Maandagavond 24 september geeft Arjen Lijstra (Schiedam) het laatste orgelconcert in de zomerorgelconcertserie 2023. Op het programma staat muziek van Bach, Reger, Jongen en Dupré. De toegang bedraagt 10 euro, inclusief koffie en thee na afloop. 
De Culturele Commissie Sint-Catharijne heeft een programmaboekje gemaakt met alle informatie over de deelnemende organisten en hun programma van de concerten die dit jaar tot en met september worden gegeven.

Zaterdag 7 oktober Inloopconcert 16.00 uur  
Op zaterdag 7 oktober geeft het bekende Elijah Gospel en Soul Choir het laatste inloopconcert van dit seizoen. Het koor staat onder leiding van Trea Kuijsten, dirigent en Govert van der Kolm, piano.
De toegang gratis, met na afloop een vrijwillige bijdrage. 

Zomerexposities

En ook de laatste weken waarin u drie exposities in de Catharijnekerk kunt bewonderen: schilderijen van beeldend kunstenaar Anneke Kaai en steenvormen van keramiste Agnes Bakker. Ook is er een expositie van streekdracht van Voorne.
De exposities zijn tijdens de openingstijden van het toeristenbezoek te bezichtigen van maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 16.30 uur, op zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur en op zondag van 12.00 tot 16.00 uur.

De organisatie van concerten en exposities is in handen van de Culturele Commissie Sint-Catharijne.

 

 

Terug