Beroepingswerk in eindstadium

Ds. Eibert Kok zal in onze gemeente worden bevestigd in de dienst van 5 september.

Beroepingswerk in eindstadium

Op 24 maart heeft ds. Eibert Kok uit Naaldwijk het door de Protestantse Gemeente Brielle op hem uitgebrachte beroep aangenomen.
In een begeleidende brief bij het ‘Bericht van aanneming van een beroep’ aan de kerkenraad geeft ds. Kok aan het beroep van harte te aanvaarden. Hij spreekt zijn dank uit naar de leden van de beroepingscommissie en de kerkenraadsleden voor het vertrouwen dat zij in hem stellen.
Ook de gemeenteleden die bij de gemeentevergadering van 28 februari online present waren en hun reactie hebben gegeven bedankt hij voor hun vragen en reacties. Al die vragen gaven hem de indruk van de grote betrokkenheid van deze gemeenteleden bij het wel en wee van de Protestantse Gemeente Brielle.